blog

Ето четири начина да направите играта си в социалните медии по-силна:

Ето четири начина да направите играта си в социалните медии по-силна:

Извиненията, които използваме, за да оправдаем нашите действия, са неограничени. И тези действия имат потенциала да ни доближат или да ни отдалечат от това да станем най-добрите си аз. В момента, в който спрем да се оправдаваме и започнем да поемаме отговорност за живота си, ще видим промяна в нашата гледна точка, нашия начин на живот и нашето цялостно благополучие.

3. Седене през целия ден

В момента сме свидетели на две тревожни тенденции – затлъстяването се увеличава, а физическата активност намалява. Поради заседналия характер на много работни места е лесно да се почувствате удобно да седите зад бюрото с часове наред. Увеличете ежедневната си физическа активност, като използвате изправено бюро и правите ежедневна следобедна разходка. Други начини за увеличаване на физическата активност през целия работен ден включват изкачване на стълбите, паркиране по-далеч от вашата сграда и ходене или каране на колело до работа. Повишената физическа активност насърчава производителността, здравето, умствения фокус и цялостното благополучие. Освен това, скорошната наука сравнява опасностите от седенето с опасностите от тютюнопушенето. Така че изправете се и започнете да се движите!

4. Фокусиране върху миналото си

Една от моите мантри за живота е – не можете да промените това, което сте направили, но можете да промените това, което правите. Може да е изкушаващо да оставим миналото да диктува как ще се държим в бъдеще, но е по-добре да оставим миналото да ни научи как да създаваме бъдещето си. Нашето минало не определя кои сме; това е просто път, който ни отведе до мястото, където сме. Превключете скоростите от фокусиране върху миналото към фокусиране върху бъдещето и действията, които можем да предприемем сега, за да ни отведе там, където искаме да бъдем.

5. Изчакване до утре, за да започне

Започнете да правите това, към което се стремите днес, независимо дали това е да се откажете от тютюнопушенето, да спортувате, да се храните по-добре, да спите повече или да пишете в дневник. Каквото и да е, спрете да чакате и започнете да действате. Твърде често прекарваме време в мислене за това каква ще бъде дадена ситуация, вместо просто да го правим. Животът продължава да се движи, дните продължават да минават и не ни е обещано утре. Каквито и да са вашите житейски цели, започнете днес; спрете да чакате утре.

И така, какво чакате? Кажете сбогом на тези пет навика днес и започнете да правите стъпки към по-здравословен, по-щастлив.

Източник:http://www.flickr.com/photos/fitnessdigital/ / CC BY 2.0

Тренировката с вибрации на цялото тяло (WBV) е технология, която в момента се използва в целия свят, но пълният обхват на ползите от нея все още предстои допълнително разследване. Въпреки че има някои проучвания в подкрепа на схващането, че WBV упражненията могат потенциално да послужат като добро допълнение към разумна диета и програма за упражнения, в този момент ограниченото количество научни доказателства около този тип обучение затруднява пълното поддържане или да опровергае многобройните твърдения, които се правят относно относителната му ефективност.

Технологията

Този тип обучение се извършва на WBV машина (която варира от един производител до друг), състояща се от вибрираща платформа, на която трениращият или седи, или стои. Мисълта е, че бързите механични вибрации ще накарат мускулите да се свият рефлексивно, произтичащо от втория закон за движението на Нютон, където силата е равна на масата по време на ускорението. Важно е да се отбележи, че не всички WBV машини са създадени еднакви, тъй като машините могат да се различават в редица области, включително две от най-големите променливи, които са броят на вибрациите в секунда (известни като честота) и дълбочината на вибрациите ( известен като амплитуда).

Претенциите

През последните няколко години шумът около този тип обучение се увеличи драстично, тъй като се правят все повече и повече маркетингови твърдения относно многото ползи за здравето и фитнеса, които WBV упражненията предоставят. От тонизиране на мускулите до подобряване на баланса и укрепване на костите, посланието, което се дава на потребителите е, че тези ползи за здравето и фитнеса, заедно с множество други, са възможни само с няколко минути WBV тренировка на ден, правена вместо 60 минути „традиционни“ упражнения.

Проучването

Много от изследователските проучвания, проведени върху WBV обучение, са разгледали специално ползите, които този тип обучение може да има за хора със специфични състояния, включително множествена склероза и болест на Паркинсон, както и определени популации, като възрастни хора с декондициониране и жени след менопауза. Резултатите от тези подобни проучвания подкрепят идеята, че упражненията с WBV всъщност могат да имат положителен ефект върху силата, стабилността и костната плътност, особено при хора със специфични нужди и/или ограничения. Необходими са обаче повече изследвания, за да се обосноват тези твърдения, особено щом се отнасят до „средния“ очевидно здрав възрастен. Все още има много въпроси без отговор, свързани с точните тренировъчни протоколи, като например каква е оптималната честота на вибрации и каква е оптималната продължителност за WBV тренировката, за да доведе до такива резултати.

Долния ред

Въпреки че има някои ползи от WBV обучението, реалността е, че в момента изследванията (или липсата на такива) предполагат, че е най-добре да се използва този тип обучение като допълнение към, а не като заместител на конвенционалните упражнения.

За да видите осезаеми резултати от социалните медии, трябва да публикувате съдържание на място и да го направите с план. Ето четири начина да направите играта си в социалните медии по-силна:

1. Започнете с кой, какво и защо

Каква е вашата стратегия в социалните медии? Ако нямате такъв, отделете време, за да разгледате внимателно следното:

Какви са три до пет бизнес цели за присъствие в социалните медии? Настоящият ви подход за публикуване движи ли ви в тази посока?Коя е вашата целева аудитория? Помислете за демографията, интересите и целите. Как вашето съдържание може да адресира тези области и да мотивира аудиторията ви да прави това, което искате да направи?Какъв е гласът на вашата марка? Вашият стил на общуване в социалните мрежи съвпада ли с вашата бизнес марка и аудиторията ви?

Всяко съдържание, което публикувате, трябва да е обвързано с вашите бизнес цели и да има очевидна полза за вашите последователи (и може би дори за техните последователи). Помислете как всяка публикация може да образова, забавлява, вдъхновява, овластява и/или предлага специална възможност или отстъпка.

2. Повторно предназначение на почти всичко

Постоянното създаване на ново съдържание за вашите социални канали може да отнеме много време. Решението е да проявите креативност към това как пренасочвате съдържанието, което вече имате.

Например, представете си, че приятел е направил няколко страхотни снимки и кратък видеоклип, на който демонстрирате различни упражнения във фитнеса. Можете да публикувате снимките в публикация в блог и да поставите видеоклипа в YouTube. Можете също да публикувате снимките и видеото във Facebook, Instagram и Twitter. Какво друго? Все още има безброй начини за рециклиране на същото съдържание:

Използвайте снимките като фон, за да създадете вдъхновяващи мемове с мотивационни съобщения (можете лесно да направите това с всяко приложение, което ви позволява да добавяте наслагване на текст, като Canva или InstaQuote).Сглобете снимките в колаж с приложение като Layout; показването на снимки във формат на мрежа им придава нов облик.Създайте слайдшоу с всички изображения. Този анимиран ефект е особено привличащ вниманието в социалните емисии. Можете да правите слайдшоу с Adobe Spark (безплатно за мобилни устройства и настолни компютри) или функциите за публикуване, достъпни през всяка бизнес страница във Facebook.Отидете до makeagif.com (безплатно е) и превърнете няколко секунди от видеоклипа си в YouTube в GIF, който можете да публикувате във Facebook и Twitter.Направете екранни снимки от видеоклипа си в YouTube и превърнете тези изображения в мемове, колаж или слайдшоу.

Повторното използване на съдържанието спестява време. Просто не забравяйте да избягвате да публикувате цялото рециклирано съдържание през една и съща седмица в същия социален канал. Използвайте редакторски календар, като този от FitTemplates.com, за да начертаете датите и часовете на публикациите за различни части от съдържание и социални акаунти.  

3. Знайте кога да публикувате

Докато съставяте редакционния си календар, помислете за най-доброто време за публикуване в различни социални канали. Познаването на това може да изисква известни опити и грешки, но можете да получите много представа, като разгледате показатели за това кога аудиторията ви е най-активна във всеки социален канал.

Twitter: Проверете Tweriod.com, за да видите кога вашите последователи посещават Twitter. Или използвайте безплатния анализ на Twitter за демографски данни на последователите – можете да видите най-добрите местоположения на последователите, което ви дава представа за публикуване по часови зони.Facebook: Ако имате бизнес страница, проверете Insights за времена с голям трафик въз основа на активността на вашите собствени последователи във Facebook.Instagram: Ако имате бизнес акаунт, можете да видите както местата на най-добрите последователи за часовите зони, така и активността на последователите за всеки час от деня направо в приложението Instagram.

4. Увеличете своята игра с хаштаг

Въпреки че хештаговете са огромна част от социалните медии, те често са неразбрани и не се използват толкова ефективно за маркетинг. За простота помислете за хештаговете като с една от трите основни цели:

Ключова дума: Използвайте хештагове като ключови думи, за да ги направите достъпни за търсене във всеки социален канал и да поставите съдържанието си с друго съдържание по конкретна тема, като #PilatesReformer или #KettlebellTraining.Брандиране: Можете да включите хештагове, които да служат като ключови думи, но също така да помагат за популяризиране и създаване на информираност за марка. Например, #acefitness или #Trainerize.Шега или звук: Този подход на хештаг се използва за съобщаване на съобщение или идея като звуков сигнал, често по хумористичен начин. Не е предвидено като ключова дума или механизъм за брандиране. Пример: #NotAMorningPerson

Точно както искате да създадете цялостна стратегия за социални медии, вие ще искате да допълните играта си с хештаг със собствена стратегия. Един основен компонент на тази стратегия е да проучите всеки от управляваните от ключови думи хештагове, които използвате, за всеки социален канал.

Например, много хештагове са или твърде широки, за да бъдат полезни (#fitness), или може да са несъвместими с гласа на вашата марка и ценностите около здравето и фитнеса.

Търсете всеки хештаг, който планирате да поставите в публикация, за да сте сигурни, че съдържанието ви ще бъде категоризирано в подходящи потоци (т.е. поток от други публикации от хора, които са използвали същия хештаг, който използвате). Проучването на хештеговете е особено важно в Instagram, където те помагат изключително за достигане на обхват и информираност.

Стратегизирането на вашите социални медии със съветите в тази публикация в блога не е трудно – просто изисква малко допълнително обмисляне, време и ноу-хау. Започнете днес и ще направите играта си в социалните медии много по-силна.

В продължение на години карах една и съща диетична влакче в увеселителен парк, която правят много хора – преследвайки идеалната магическа диета, която би помогнала при загуба на тегло. Пиех сок от грейпфрут всяка сутрин, гарантирах, че пия две до три чаши вода преди всяко хранене и да, дори вземах хапче, за което се твърди, че изгаря мазнините, докато спя.

След като опитах всяка последна „прищявка“ диета, известна на човечеството, без дългосрочен успех, разбрах, че постоянната загуба на тегло изисква промяна в начина на живот, а не краткосрочно събитие. Трябваше да променя начина, по който гледах на храната в живота си, включително да приема тези факти: огладнявам, обичам да похапвам и не се насищам с три умерени хранения на ден.

Така промените в начина ми на живот започнаха в килера. Знаех, че трябва да променя средата си, преди да мога да променя себе си.

Стъпка 1: Отървете се от изкушенията

Започнах, като се отървах от закуските с високо съдържание на мазнини/висока захар, които имат малка хранителна стойност, за да направя място за по-здравословни алтернативи, които мога лесно да контролирам на порции. Като просто извадя тези изкусителни предмети от непосредствен обсег, бих могъл да се справя с повече проблеми с начина на живот, което в крайна сметка доведе до загуба на тегло от 172 паунда!

Стъпка 2: Бъдете честни за това, което обичате да ядете

Днес, докато работя с клиенти като регистриран диетолог, разбирам от първа ръка, че за да бъдем успешни, е важно да се наслаждаваме на това, което ядем. Диетите не работят, защото всички са за отнемане на нещата! Те се обръщат към всички неща, които не можете да имате, и пренебрегват нещата, на които можете да се насладите.

За да сте сигурни, че домашният ви килер е зареден с предмети, които ще ви харесат, прегледайте хранителните си навици: какво ядете, кога ядете и колко. Това включва и честна оценка на всяко желание и/или преяждане. Не можем да пренебрегнем това, което тялото ни жадува, тъй като цялата храна служи за да ни нахрани физически или емоционално. Загубата на тегло със сигурност не се случва, като изядете половин килограм от това, което жадувате, а като балансирате това, за което жадувате, в количество, което се вписва във вашия план.

Стъпка 3: Запасете килера си за успех в управлението на теглото

За да сте сигурни, че отговаряте на хранителните си нужди, включете разнообразие от храни, които харесвате, и няколко подобряващи вкуса продукти, които могат лесно да трансформират тези основни храни в различни ястия.

Ето какво може да напълни килера ми в един типичен ден:

Старомодни овесени ядки (гарнити с нарязани бадеми и нарязани банани)Обезмаслено млякоКанела и изкуствен подсладител на вкус

Обикновено започвам деня с купа зърнени храни. Внимавам да гледам съдържанието на фибри, тъй като намирам, че тези зърнени храни с три грама фибри или по-малко на порция вероятно ще ме оставят гладен до точката, в която или ще трябва да ям повече от тях, или да търся нещо друго, което да яжте веднага след закуска. Пълнозърнестите храни са полезни, защото на тялото му отнема повече време, за да ги разгради за храносмилане. Това означава повишена издръжливост, тъй като нивата на кръвната захар са по-малко драстично засегнати.

Протеинът е друг начин да остана доволен по-дълго и тъй като закуската поставя основата за останалата част от деня, най-разумно е да имам добра комбинация от фибри и протеин по време на първото хранене. Може да имам купа старомодна овесена каша, гарнирана с нарязан банан и бадеми potencialex състав. Или може би обикновен пълнозърнест английски мъфин с бъркани яйца или бъркалки за яйца и нарязан пъпеш.

Обезмаслено гръцко кисело мляко с крекери Graham илиЦелина с фъстъчено масло

Закуските са важни по няколко причини. Първо, откривам, че ако си позволя да огладнея твърде много между храненията, най-вероятно ще преяждам при следващото си хранене. Освен това видът лека закуска може да направи или да прекъсне целия ми ден.

Затова стоя далеч от закуски, които съдържат само въглехидрати, и вместо това се фокусирам върху тези, които осигуряват комбинация от запълващи протеини и въглехидрати, контролиращи апетита, като бисквити с кисело мляко и греъм или сирене с пълнозърнести крекери.

Пилешки ивици на скара върху голяма смесена бебешка зелена салатаДресинг: зехтин и лимонов сок (сол и черен пипер на вкус)Нарязана ябълка

За обяд (два до три часа след сутрешната закуска) се стремя към голяма обемиста салата с ярко оцветени зеленчуци, гарнирани с постен протеин. Тези съставки гарантират, че храната ми е както хранителна, така и визуално привлекателна.

Ако имам остатъци от вечеря, понякога ще ги загрея и ще ги хвърля върху легло от смесени бебешки зелени. Известен съм с някои странни салати, но храната никога не се губи по този начин!

Замразените зеленчуци също са чудесен начин да добавите бързо насипно състояние, за да добавите фибри и обем към всяко хранене, за да ви помогне да се почувствате сити, поради което е страхотна храна във фризера.

Що се отнася до протеина, обичам да държа под ръка лентички пилешки гърди на скара, твърдо сварени яйца, консервирана с вода риба тон и дори вегетариански бургери за бързо увеличаване на протеина или добавени към салата.

joe

May 21st, 2020

No Comments

Comments are closed.